Ligging

De terreinen van KFC Zwarte Leeuw zijn gelegen op de hoek van Kruispad en Helhoekweg:
View Larger Map

Wegbeschrijving

Vanaf E19

Vanaf E19: Verlaat de snelweg in Brecht, uitrit 3, en volg de richting Brecht. Aan het kruispunt met stoplichten in Brecht, ga je linksaf richting Sint-Lenaarts en Rijkevorsel. Nadat je door Brecht gereden bent, ga je aan het ronde punt voor de grote brug, richting Sint Lenaarts. Aangezien doorgaand verkeer niet door Sint Lenaarts mag, volg je deze baan richting Hoogstraten en Rijkevorsel. Even nadat je de bebouwde kom van Sint Lenaarts verlaten hebt, kan je rechtsaf richting Rijkevorsel. Volg deze baan en neem op de rotonde de derde afrit richting Rijkevorsel en volg deze baan richting Rijkevorsel. Wanneer je boomkwekerij Oprins voorbij rijdt, dit is zo'n 1000m voor je de bebouwde kom van Rijkevorsel binnenrijdt, ga je rechtsaf de Oude Baan in. Aan het derde kruispunt ga je linksaf de Helhoekweg in. De terreinen van KFC Zwarte Leeuw liggen zo'n 1000m verder aan de linkerkant van de weg.

Vanaf E34

Vanaf E34: Verlaat de snelweg in Lille, uitrit 21, en volg de richting Wechelderzande, Vlimmeren, Sint-Jozef en ten slotte Rijkevorsel. Nadat je door Vlimmeren en Sint-Jozef gereden bent, kom je in Rijkevorsel. Op het einde van de baan tussen Sint-Jozef en Rijkevorsel ga je linksaf richting Rijkevorsel centrum. In het centrum ga je linksaf richting Oostmalle. Je rijdt dan de tweede straat rechts, de Helhoekweg, in om zo tot aan de terreinen van KFC Zwarte Leeuw te rijden.

Merk op dat we jullie bewust niet via uitrit 20, Oostmalle tot aan de terreinen van KFC Zwarte Leeuw laten rijden omdat de Oostmalsesteenweg, dit is de baan tussen Oostmalle en Rijkevorsel, afgesloten zal zijn voor de duatlon.